Våra tjänster

Privatflytt

Det kan vara både tidskrävande och tungt att utföra en privatflytt själv. Många gånger så stannar inte livet upp bara för att man riktar blicken framåt och skall flytta. Vi har oftast mycket att göra, både jobb och andra fritidsaktiviteter, och man vill hinna med allt. Vi på Arnesflytt hjälper gärna till och underlättar dig i arbetet med att flytta. Med våran långa erfarenhet av flytthjälp kan vi vara behjälpliga i hela processen att flytta ditt hem. Vi kan även hjälpa till att städa ditt gamla bohag. Förutom städ kan vi även tillägga att vi kan hjälpa till med att packa ner och upp ditt hem. Magasinering och tunga-lyft är också tjänster som vi erbjuder.

Flyttstädning

Vanligt förekommande för oss är att vi tar fullt ansvar för hela processen med flytt och städ. Vi städar alltid samma dag som flytten genomförts och vi erbjuder alltid städgaranti för dem städen vi åtagit oss. Att flyttstäda är inte som ett vanligt städ utan ett ordentligt genomgående städ där allt skall rengöras kliniskt. Flyttstädningen skall genomgå en besiktning och väljer du att anlita oss vid städningen så kan du känna dig trygg. Skulle något missas tar vi ansvar och kommer tillbaks och rättar till. 

Företagsflytt

På Arnesflytt så har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag med flytthjälp! Vi kan hjälpa till att flytta inom företaget eller utanför. Vi har även utfört många specialtransporter genom åren. Oavsett vad som behövs göra så kan vi hjälpa till med att ge tips för att ni ska kunna flytta verksamheten på ett smidigt sätt. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som gör att flytten och eventuellt städ flyter på smärtfritt. Vi på Arnes ser fram emot att höra ifrån er och väljer ni oss som partner garanterar vi en trygg och förstklassig upplevelse.

Utlandsflytt

När det kommer till att flytta utomlands så är det viktigt att man undersöker vad det kostar mellan olika firmor. Det är en kostsam flytt. Detta vet vi om på Arnesflytt och kommer alltid vara prisvärda och erbjuda bra konkurrenskraftiga priser. Vår flyttservice sträcker sig inom Europa och vanligt förekommande är att vi hjälper till med flytt till våra grannländer Norge, Finland. Men har du ett sommar hus i Spanien som du vill bosätta dig i så kan vi självklart hjälpa till att flytta dig dit. Oavsett destination så kommer vi kunna erbjuda dig en komplett helhetspaket om så önskas. Packning, emballering, transport, städning, magasinering och tunga-lyft.

Tunga-lyft

Precis som det låter så är tunga-lyft något som är tungt! Vanligt förekommande tunga saker som vi hjälper till att bära och flytta är piano, kassaskåp, tunga ek-möbler, byråer, metallsängar mm. Det viktigaste att tänka på när man skall bära tunga saker är att man lyfter på ett säkert sätt. Vi har utbildning inom lyftteknik och använder oss av passande hjälpmedel som bärselen när det kommer till förflyttningen. Känner du dig minsta osäker på hur du skall lyckas att lyfta ut något som är väldigt tungt, kontakta oss så hjälper vi dig bära på ett tryggt och säkert sätt. En skadad rygg kan vara skadad för alltid.  

Kontakt info

Adress: Yxhammarsgatan 8
503 31 Borås

Tele: 0700292511

E-post: info@arnesflytt.se

Bankgiro nr: 57919730

Swish nr: 1236395362

Öppetider

Vardagar 07.00 - 18.30

Vi genomför flyttningar alla dagar!

Vårt ansvar

Vi har givetvis ansvarsförsäkring samt kollektivavtal för alla anställda. Vi här ett auktoriserat serviceföretag vilket garanterar er en seriös aktör som vet vad som krävs.

Våra fordon är registrerade för yrkestrafik och vår personal är välutbildad.

Vi är ett seriöst flytt, transport och städföretag som utför alla uppdrag med högsta kvalité och ansvarskänsla i fokus

Stäng meny